Wednesday, January 26, 2011

Epy CNY!!!!!

hye..hye...kepada semua bloger....lama sudah tak update blog ni.....dan di kesempatan ni dan ketika ni.selagi internet masih ok dan tidak down secara tiba-tiba.maka agak awal jugak la untuk aku mengucapkan epy chinese new year!!!!bagi student macam ak neyh x lain x bukan .satu ja benda penting yang selalu difikirkan!!!!!cuti..cuti dan cuti...dan bila dah cuti tu secara otomatik maka kita pom balik..balik..dan balik kampung....wah...rindunyer  pada maa abah kat umah tuh...sabtu pagi ni da tolak blik kelantan...fuhhhh x sabar tunggu ari tu.class plak ada sampi ari maat,nape leturer x bagi chance balik awal ek??????huhu...dah home sick ni!!!!walopom sekarang pom dah betul2 sick..hehe..neway saja nak suh korunk2 sume baca link ni....best punyer la citer dia...


dan bila dah baca dan tengok tu jgn lupa ya....fikir la sedalam-dalamnya.time ak baca entry ni pom tersentuk gak la hati ni.orite selamat "mengview" ya sume!!!!

papai!!!!

2 comments:

  1. Salam,

    Seronoknyeeeee balik kg. Selamat bercuti ;)

    ReplyDelete
  2. TOLONG CHECK PASAL UNDIAN MENGENAI GIVEAWAY CONTEST dari ATOK DI

    http://petuakitasemua.blogspot.com/2011/01/undian-give-away-contest-dari-atok.html

    SEKARANG

    ReplyDelete